Over ons

Over BP Tuinservice

BP Tuinservice

Bij BP Tuinservice kunt u niet alleen terecht voor het inrichten van uw tuin. Wij doen veel meer dan dat. We onderhouden uw tuin. We hebben ervaring met het aanleggen van bedrijventerreinen. En nemen afsluitingen, terrassen, opritten en nog veel meer voor onze rekening.

Onderhoud van uw tuin

Elke tuin heeft onderhoud nodig om er mooi en verzorgd uit te zien. Wij doen dit voor u met de juiste technieken, in een veilige omgeving en met geschikt gereedschap. Van een getrimd gazon tot takken snoeien in hoge bomen. Eenmalig of op regelmatige tijdstippen.

Al van bij de aanleg zorgen wij ervoor dat uw tijd voor onderhoud tot een minimum beperkt blijft.

Heeft u toch groene vingers? Dan zorgen wij voor een creatief ontwerp waar u de nodige uitdagingen vindt om u uit te leven en de gedachten te verzetten.

BP Tuinservice tuinaanleg oprit

Tuinaanleg, onderhoud van uw tuin, tuinafsluitingen,..

Bedrijventerreinen

BP Tuinservice opritten aanleg

Op bedrijventerreinen overheersen vaak harde materialen met weinig kleur.

Wij bewijzen dat het anders kan! Met functionele groenaanleg zorgen wij ervoor dat uw bedrijf in de kijker staat. Vanaf hun aankomst voelen uw klanten zich welkom en kunnen ze in een rustige omgeving om advies vragen en de juiste beslissingen nemen.

Met slimme keuzes zorgen wij ervoor dat u zelf weinig onderhoud heeft en zo kan concentreren op uw eigen bedrijf. Onderhoudsbeurten kunnen wij inplannen op de momenten die voor uw activiteiten het minst storend zijn.

Tuinafsluitingen, terrassen, opritten,...

Ook een mooi perceel kent zijn grenzen. BP Tuinservice plaatst ook afsluitingen: in hout, met staaldraad, een muurtje… of een combinatie van materialen. Wij zorgen voor een stevige fundering en een duurzame verankering. Wilt u daar een begroeiing tegen voor een zachte overgang? Ook daar kunnen wij voor zorgen.

Genieten van een tuin is nog eens zo leuk als u er middenin zit. Wij leggen terrassen en tuinpaden aan met een uitgebreide keuze aan materialen, zowel in hout als in tegels of betonklinkers. Van kleine zithoekjes tot grote oppervlaktes. Verlichting kunnen wij perfect integreren.

BP Tuinservice tuin aanleg 2